av Calendario 12 / mars / 2012 Cantidad de comentario 1 Comentario

Om du har ett färdigt manus i byrålådan eller kanske ett manus under arbete som du vill få klart så har du nu möjlighet delta i vår tävling. Manuset kan handla om vad som helst.

Vinnaren får ett lektörsutlåtande och layout genom Bokdebutant samt hjälp med omslagdesign och 50 trycka exemplar av boken genom Bubok. Vinsten ger dig möjlighet att få ut din bok i tryck.

Manuset ska vara inskickat till tavling@bokdebutant.se senast den 1 maj före klockan 24.00. Det ska vara färdigskrivet och får inte innehålla fler än 80.000 ord (ca 340 000 tecken eller en färdig bok på ca 200 sidor).

Det manus som vinner får ett utlåtande av en lektör (består av en A4 sida med reflektioner, förslag och synpunkter) plus noteringar i marginalen, genomförd layout (val av typsnitt, radavstånd, marginaler styckeindelningar och rubriker), samt hjälp med omslagsdesign i en storlek som passar boken.

Desutom får vinnare publiceringen av manus samt 50 tryckta exemplar av boken. För att delta måste du vara registrerad både på bubok.se och på bokdebutant.se. Vinnaren utses och annonseras på bokdebutant.se senast den 22e juni 2012. På bokdebutant kommer en mindre del av manuset att läggas upp. Boken kommer också att annonseras och ligga på buboks.se där försäljning av boken kommer ske efter bearbetning.

Juryn består av oss på svenska Bubok och Bokdebutant . Juryns beslutet kan inte överklagas.Vinnaren är själv ansvarig för omskrivningarna av det slutliga manuset och accepterar Buboks villkor för försäljning av boken.

Lycka till!

Knattra igång nu!

Buboks team och Bokdedebutant

Om du vill har mer information gå in på www.bubok.se och www.bokdebutant.se

Etiketter:

Ett Svar till “Tävla med Bubok och Bokdebutant och Vinn!”

  1. Irma

    c5h, me5ste bara se4ga att denna vinst e4r helt underbar! Tusen tack ff6r en se5 faitastnsk te4vling! Har sett andra som haft denna prinsesspall och den e4r bara se5 otroligt mysig! Naturligtvis vill jag vara med och te4vla om denna. Vore ju helt faitastnskt om jag fick chansen att vinna den. Verkligen extremt fin vinst! Haha, Jag e4r helt ke4r i denna pall! Galet fin! Har sje4lvklart skrivit ett inle4gg pe5 min blogg om denna te4vling. Le4nkar den he4r nedanff6r.He4lsningar Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>